Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2024-02-29

Ahlsell stärker sitt erbjudande inom industrisektorn i Norge genom förvärvet av Industrivarer AS

Ahlsell Norge AS har träffat avtal om att köpa alla aktier i Industrivarer AS. Företaget levererar ett brett utbud av verktyg, maskiner, förnödenheter och personlig skyddsutrustning till industriella kunder i Mellan-Norge. Bolaget har 20 anställda och omsättningen under 2023 uppgick till 126 MNOK.

Industrivarer AS har sedan sin etableringen 1980 byggt upp en betydande erfarenhet och kompetens inom industrisektorn där de är kända bland sina kunder för att erbjuda ett attraktivt utbud av produkter och tjänster med hög kvalitet. Butik, lager, verkstad och kontor finns i Namsos, varifrån de också bedriver e-handel.

Genom detta förvärv stärks Ahlsells erbjudande mot professionella kunder inom industrisektorn. Som en del av Ahlsell kommer Industrivarer AS att bidra med sin djupa branschkunskap, kundanpassade produktsortiment och goda marknadskännedom. Förvärvet tillgängliggör också Ahlsells leveransprecision, höga servicegrad, breda produktutbud och miljösmarta distributionslösningar för Industrivarers kunder.

Förvärvet är föremål för konkurrensmyndighetens godkännande.

För ytterligare information kontakta:
Claes Seldeby, VD och Koncernchef, Ahlsell AB
08-685 70 00, claes.seldeby@ahlsell.se

 

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra våra professionella kunders vardag enklare.

Med en omsättning på ca 50 miljarder SEK, nästan 8000 medarbetare, över 300 butiker och fyra centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök www.ahlsell.com

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript