Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2021-06-21

Ahlsell förvärvar Marie Swärds Svets & Verktygs AB

Ahlsell har tecknat avtal om att förvärva Marie Swärds Svets & Verktygs AB med försäljning av svetsmaskiner och tillbehör. Företaget har fyra anställda och omsätter knappt 13 mSEK årligen.

Marie Swärds Svets & Verktygs AB är ett lokalt grossistföretag med etablering i Borlänge. Bolaget säljer ett brett sortiment av svetsutrustning, verktyg och industriförnödenheter.

Borlänge med sin starka industritradition är en intressant marknad med goda tillväxtmöjligheter. Ahlsell har sedan tidigare en etablering i Borlänge och med förvärvet av Marie Swärds Svets & Verktygs AB stärker vi vår position och profil i regionen, och ger oss goda möjligheter att utveckla marknaden för bland annat svetsprodukter.

Tillträde av förvärvet är planerat att ske under juli 2021.

För ytterligare information kontakta:

Johan Nilsson, Koncernchef Ahlsell AB, tel. 08-685 70 00 eller epost: johan.nilsson@ahlsell.se

 

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter nästan 33 miljarder SEK och de tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna.

Med cirka 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript