Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2022-09-08

Ahlsell förvärvar Neo-Select AS i Norge

Ahlsell har tecknat avtal avtal om att förvärva samtliga aktier i Neo-Select AS. Bolagets omsättning uppgår till 55 MNOK.

Neo-Select säljer verktyg, förnödenheter, arbetskläder och personlig skyddsutrustning från sin butik i Lier och via sin webshop. Neo-Select skapar mervärde för sina kunder genom högkvalitativa produkter, hög servicegrad och specialistkompetens.

Förvärvet bidrar till att stärka Ahlsells position inom de aktuella segmenten samtidigt som Neo-Selects kunder får tillgång till ett mer omfattande produktsortiment och ett bredare logistikerbjudande.

Förvärvet förväntas vara genomfört i början av september.

För ytterligare information kontakta:
Claes Seldeby, VD och Koncernchef, Ahlsell AB
08-685 70 00, claes.seldeby@ahlsell.se

 

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi utvecklingen tillsammans med yrkesproffs som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra proffsens vardag enklare.

Med en årlig omsättning på mer än 40 miljarder kronor, drygt 6000 anställda, över 240 butiker och tre centrallager i Norden, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök www.ahlsell.com

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript