Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2022-09-06

Anna Friberg Björklund lämnar Ahlsell

Anna Friberg Björklund har arbetat som CHRO för Ahlsellkoncernen sedan 2016 och varit del av koncernledningen. Hon kommer att lämna sitt uppdrag från 1 december 2022 för att anta nya utmaningar.

Under sin tid i Ahlsell har Anna utvecklat HR-funktionen med nya och digitaliserade HR-processer, en ny internkommunikationsfunktion och nytt intranät, vår värdegrund samt lärande och utveckling.

Att Anna har lett utvecklingsarbetet på nordisk basis genom HR-ledningen har varit en framgångsfaktor.

Hon kommer att starta egen verksamhet inom ledarskapsutveckling och coaching. Ett uppdrag kommer att bli att erbjuda coaching för ledare inom Ahlsell.

– Jag vill tacka Anna för en fantastisk insats med att leda och utveckla arbetet inom HR-området. Under hennes ledning har Ahlsell förbättrat så väl ökade medarbetarindex som ledarskapsindex. Vi har idag väl fungerande HR-processer och ett starkt nordiskt samarbete inom HR. Jag önskar Anna varmt lycka till i framtiden, säger Claes Seldeby, Koncernchef.

För ytterligare information kontakta:
Claes Seldeby, VD och Koncernchef, Ahlsell AB
08-685 70 00, claes.seldeby@ahlsell.se

 

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi utvecklingen tillsammans med yrkesproffs som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra proffsens vardag enklare.

Med en årlig omsättning på mer än 40 miljarder kronor, drygt 6000 anställda, över 240 butiker och tre centrallager i Norden, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök www.ahlsell.com

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript