Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2022-09-19

Ahlsell förvärvar specialist inom pumpteknik i Norge

Ahlsell har tecknat avtal om att förvärva samtliga aktier i Intec Pumper AS. Genom förvärvet stärker Ahlsell sin position inom VVS- och VA-marknaden. Bolagets årsomsättning uppgår till drygt 200 MNOK.

Intec Pumper erbjuder sina kunder kompletta lösningar för pumpning av vatten och avloppsvatten, liksom helt kundunika lösningar för prefabricering av pumpstationer. Bolaget har en bred kundportfölj bestående av entreprenörer, väg- och tunnelbyggare, rörmokare, fiskodlare samt offshore- och marinkunder inom såväl offentlig som privat sektor. Förutom kontor, butik, lager, prefabricering och serviceverkstad på Vinterbro utanför Oslo har företaget anläggningar på Biri och i Bergen.

För både Intec Pumpers och Ahlsells kunder bidrar förvärvet till att skapa ett ännu bredare erbjudande. Framöver kommer Intec Pumpers kunder att få tillgång till Ahlsells omfattande produktsortiment och suveräna logistikutbud, medan Ahlsells kunder i ännu högre grad kommer att uppleva att Ahlsell är en komplett leverantör.

Tillträde sker efter norska konkurrensverkets godkännande.

För ytterligare information kontakta:
Claes Seldeby, VD och Koncernchef, Ahlsell AB
08-685 70 00, claes.seldeby@ahlsell.se

 

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra våra professionella kunders vardag enklare.

Med en omsättning på drygt 40 miljarder, drygt 6 000 anställda, över 240 butiker och tre centrallager i Norden, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök www.ahlsell.com

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript