Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2022-10-18

Ahlsell förvärvar PK Produkter AB

Ahlsell har tecknat avtal om att förvärva PK Produkter AB, som är en ledande leverantör av produkter inom hållbar miljösäkerhet med stor specialistkunskap. Företaget har 11 medarbetare och omsätter cirka 40 MSEK årligen.

PK Produkter AB, med etablering i Saltsjö-Boo, bearbetar industri- och byggkunder med helhetslösningar för Spillberedskap® och vätskehantering. De erbjuder även kundanpassade lösningar för att hantera och lagra oljor, kemikalier och andra miljöfarliga ämnen på ett säkert sätt så att inte människor och natur kommer till skada.

För både PK Produkters och Ahlsells kunder bidrar förvärvet till att skapa ett ännu bredare erbjudande. Framöver kommer PK Produkters kunder att få tillgång till Ahlsells omfattande produktsortiment och suveräna logistikutbud, samtidigt som Ahlsells kunder i ännu högre grad kommer att uppleva att Ahlsell är en komplett leverantör med hållbarhet i fokus.

Tillträde av förvärvet är planerat att ske 2 november 2022.

För ytterligare information kontakta:
Claes Seldeby, VD och Koncernchef, Ahlsell AB
08-685 70 00, claes.seldeby@ahlsell.se

 

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra våra professionella kunders vardag enklare.

Med en omsättning på drygt 40 miljarder SEK, drygt 6 000 anställda, över 240 butiker och tre centrallager i Norden, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök www.ahlsell.com

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript