Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2024-02-05

Ahlsell förvärvar JLI Smålandsstenar AB och utvecklar därmed sitt erbjudande inom infästning

Ahlsell Sverige AB har ingått avtal att förvärva samtliga aktier i JLI Smålandsstenar AB, en grossist av fästelement. JLI erbjuder infästningsprodukter för verkstadsindustri, kraft- och energi samt stålkonstruktion. Företaget har sex anställda och omsätter ca 70 MSEK årligen. JLI har lager och kontor i Smålandsstenar.

Genom detta förvärv förstärker Ahlsell sitt erbjudande inom infästning och får tillgång till utökad kompetens, bredare sortiment och ökad tillgänglighet. Därtill breddar Ahlsell sin position på marknaden och kan erbjuda en ännu starkare helhetslösning inom infästning till industrikunder.

Tillträde beräknas ske i början av februari 2024.

För ytterligare information kontakta:
Claes Seldeby, VD och Koncernchef, Ahlsell AB
08-685 70 00, claes.seldeby@ahlsell.se

 

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra våra professionella kunders vardag enklare.

Med en omsättning på ca 50 miljarder SEK, nästan 8000 medarbetare, över 300 butiker och fyra centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript