Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2023-03-27

Kristian Ackeby är ny CFO för Ahlsellkoncernen

Kristian Ackeby har utsetts till CFO för Ahlsellkoncernen. Han tillträder sin nya tjänst senast den 1 oktober 2023 och kommer att ingå i Ahlsells koncernledning.

Kristian kommer närmast från rollen som CFO på Loomis Group. Dessförinnan har han arbetat som CFO på Lindab Group och i andra ledande positioner inom Autoliv.

- Jag gläder mig åt att få välkomna Kristian till Ahlsell. Hans gedigna erfarenhet och väldokumenterade ledaregenskaper kommer att bli ett bra tillskott till vårt team på resan framåt, säger Claes Seldeby, Koncernchef i Ahlsell AB.

För ytterligare information kontakta:
Claes Seldeby, VD och Koncernchef, Ahlsell AB
08-685 70 00, claes.seldeby@ahlsell.se

 

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra våra professionella kunders vardag enklare.

Med en omsättning på ca 50 miljarder SEK, nästan 7 500 medarbetare, över 300 butiker och fyra centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök www.ahlsell.com

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript