Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2020-11-02

Ahlsell Norge AS förvärvar företag inom vatten- och avloppssystem i Råde

Ahlsell Norge AS har ingått avtal om att förvärva samtliga aktier i företaget Weels Betong & Plast AS. Bolaget har en årlig omsättning på cirka 55 MNOK.

Weels Betong & Plast har varit en erkänd leverantör av vatten- och avloppssystem sedan 1998, inom både betong- och plaströr. Företaget består av tio anställda i Råde, och levererar varor till kunder inom flera industrier i Nedre Viken i södra Norge.Genom Weels marknadsposition och de nya medarbetarnas kompetens passar detta förvärv utmärkt för Ahlsell Norges VA-investering i regionen. Ahlsells anläggningar i Fredrikstad och Moss fortsätter som tidigare med stärkt närvaro och kompetens inom betong och montering genom förvärvet av Weels.

För ytterligare information kontakta:
Johan Nilsson, VD och Koncernchef, Ahlsell AB
08-685 70 00, johan.nilsson@ahlsell.se

 

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter drygt 31 miljarder SEK och de tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med cirka 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript