Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2022-03-31

Ahlsell öppnar en ny fullsortimentsbutik på Gärdet

Klockan 06.30 måndag den 4 april slår Ahlsell upp dörrarna till en ny, stor butik på Tegeluddsvägen 82 på Gärdet i centrala Stockholm. Den nybyggda butiken är över 2 400 kvadratmeter och blir därmed en av Ahlsells större i Stockholm. Att Ahlsell Workwear flyttar in under samma tak innebär att kunderna även får extra stor tillgång till kläder och personlig skyddsutrustning.  

Ahlsells butiksnät för professionella yrkeskunder fortsätter att växa och i dag har företaget över 130 butiker i Sverige. Den nybyggda butiken på Gärdet är utformad enligt Ahlsells uppskattade butikskoncept och är en fullsortimentsbutik med ett brett utbud inom VA, VVS, El, Förnödenheter, Verktyg & Maskiner, Ventilation samt kläder och personlig skyddsutrustning. Med Ahlsells kunniga innesäljare på plats kommer butiken även att erbjuda kvalificerad rådgivning och expertkunskap.

- Den nya butiken blir ett välkommet tillskott i en expansiv stadsdel med många pågående och planerade byggprojekt. Att Ahlsell Workwear också flyttar in ger oss specialistkompetens och ett extra stort utbud av kläder och personlig skyddsutrustning. Vi kommer också kunna erbjuda våra kunder klädtryck och profilkläder, säger butikschef Emmy Hellström.

Butiken har en större yta där kunderna kan sitta och arbeta och ha egna affärsmöten. I det anslutande garaget finns ett 30-tal parkeringsplatser samt laddplatser för elfordon. Här är det enkelt att snabbt stanna till och hämta upp sina förbeställda varor.

- Det känns fantastiskt bra att vi fortsätter vår expansion och öppnar en ny fullsortimentsbutik på Gärdet i Stockholm. Mötet med kunden är centralt i vårt erbjudande och vi ser ett stort värde att finnas tillgängliga och göra våra kunders vardag enklare, säger Claes Seldeby, VD Ahlsell Sverige AB.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Mats Nordqvist, Regionchef Stockholm, Ahlsell Sverige AB
Tel: 08-680 62 90, E-post: mats.nordqvist@ahlsell.se

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi utvecklingen tillsammans med yrkesproffs som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra proffsens vardag enklare. Med 6000 anställda, över 240 butiker och tre centrallager i Norden, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs. För mer information besök www.ahlsell.se.

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript