Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vår rekryteringsprocess

På Ahlsell arbetar vi med kompetensbaserad fördomsfri rekrytering. Detta är en metod inom rekrytering som går ut på att fokusera på kandidaternas kompetens och potential, istället för att exempelvis gå på magkänsla. Kompetensbaserad rekrytering innebär att vi noggrant definierar vilka kompetenser som efterfrågas och sedan bedömer den kompetensen genom hela rekryteringen. Vår kompetensmodell är avgörande för att vi ska lyckas med kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering! Den ligger som grund i hela vår rekryteringsprocess och hjälper oss att rekrytera våra medarbetare utifrån kompetens och potential.

Praktik, student och sommarjobb

Ett viktigt område för oss på Ahlsell är att samarbeta, skapa och upprätthålla goda relationer med skolor, lärosäten och givetvis studenter runt om i landet. Studenter och praktikanter är våra framtida medarbetare, kunder eller samarbetspartners. På Ahlsell arbetar vi till stor del lokalt med skolor och varje funktionsområde bedömer sina verksamhetsbehov och vilka skolor och utbildningar vi vill samverka med. Om du är student och intresserad av att komma i kontakt med oss, tveka inte att höra av dig på: student@ahlsell.se

Upptäck mer

Är du vår nya kollega?

För att uppfylla våra kunders önskningar och förväntningar behöver vi medarbetare med ett brett spektrum av kunskapsområden, erfarenheter och bakgrund. Delar du vårt intresse för att möta kunders olika behov, göra det lilla extra och ha stor möjlighet att påverka ditt arbete? Vill du jobba med kvalitet och service samtidigt som du gör vardagen lite enklare för våra kunder? Då kanske du är vår nya kollega?

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript