Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2023-10-27

Ahlsell förvärvar Luneco AB och utvecklar därmed sitt erbjudande inom svets och robotautomation

Ahlsell Sverige AB har ingått avtal att förvärva samtliga aktier i Luneco AB, en grossist av svetsmaskiner, tillsatsmaterial för svetsning och skyddsutrustning. Luneco erbjuder och installerar även robotlösningar för automatiserad svetsning. Företaget har nio anställda och omsätter ca 35 MSEK årligen. Luneco har butik, lager och verkstad i Eksjö samt en serviceorganisation.

Genom detta förvärv förstärker Ahlsell sitt erbjudande inom svets och robotautomation och får tillgång till utökad kompetens, lokal verkstad och en serviceorganisation inom området. Därtill breddar Ahlsell sin position på marknaden och kan erbjuda en ännu starkare helhetslösning för industri- och verkstadskunder.

Tillträde beräknas ske i början av december 2023.

För ytterligare information kontakta:
Claes Seldeby, VD och Koncernchef, Ahlsell AB
08-685 70 00, claes.seldeby@ahlsell.se

 

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra våra professionella kunders vardag enklare.

Med en omsättning på ca 50 miljarder SEK, nästan 8000 medarbetare, över 300 butiker och fyra centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök www.ahlsell.com

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript