Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vasaloppet

2017 gick Ahlsell in i Vasaloppets sponsorfamilj för att jobba vidare med vår satsning på hälsa och friskvård. Vi vill liksom Vasaloppet sätta fokus på en hälsosam rörelse och 2020 blev vi stolt huvudsponsor. För om man rör sig mår man bra, och om man mår bra presterar man bra.

Genom vårt sponsorskap av Vasaloppet kan vi aktivera våra partners att träna och samtidigt samla in pengar till Barncancerfonden.

Det är en rörelse som gör skillnad på riktigt!

Söndagen den 3 Mars 2024 avgörs det 100:e Vasaloppet, världens största långlopp på skidor.

Peppa och preppa som ett proffs!

På plats i Mora är vårt tält den givna samlingsplatsen för all proffs. Men också för alla som vill heja som ett proffs. Vi peppar igång med popcorn och hjälper till att göra proffsiga heja-skyltar och har roliga aktiviteter för den som vill omvandla sin energi till ett bidrag till Barncancerfonden och vinna priser.

Gissa din tid

Gissa din eller ditt lags målgångstid – närmast vinner! Tävla i alla lopp under Vasaloppets vintervecka. Medverkan är kostnadsfri och alla som deltar bidrar med 10 kr som vi skänker till Barncancerfonden. 1:a pris är valfri startplats till nästa års Vasalopp (eller lagstart om ni tävlar i lag) och plats 2-3 är en överraskning från oss på Ahlsell.

 

Anmälan och registrering av sluttid kan göras fram till start. Alla sluttider och vinnare kommer att publiceras i Ahlsells tält i Mora där även pris 2-3 delas ut efter att alla gått i mål. Du kan också hitta alla vinnarna genom att trycka på knappen här nedanför.

 

Ahlsellsprinten

Sprinta som ett proffs och tävla om förstapriset: en valfri startplats till nästa års Vasalopp (eller en lagstart om ditt lag tävlar i Staffettvasan) och plats 2–3 är en överraskning från oss på Ahlsell.

 

Ahlsellsprinten avgörs vid Evertsbergssjöarna, 42 km in i loppet. Snabbast att tillryggalägga 100 meter vinner! Ingen föranmälan krävs och utmaningen är öppen för dig som tävlar i Öppet Spår söndag, Öppet Spår måndag 90, Stafettvasan sträcka 2, Nattvasan 90 och Vasaloppet. Deltagare i Elitledet är exkluderade.

 

Sluttider och vinnare i herr- och damklass hittar du här och på results.vasaloppet.se samt i vårt tält i Mora, där även pris 2-3 kan hämtas upp efter att alla gått i mål.


 

Ahlsell är stolt huvudsponsor till Vasaloppet

Vi arbetar aktivt med satsningen Hälsosam Rörelse i syfte att inspirera medarbetare och samarbetspartners till en mer hållbar livsstil. Ahlsells medverkan i Vasaloppet är en del av detta. Häng med du också, vi ses i spåret! 


 

Medarbetare runt och i spåret

Vi på Ahlsell inte bara deltar i Vasaloppets vintervecka, utan är också en betydande del av evenemanget. I år har inte mindre än nästan 500 av våra fantastiska medarbetare engagerat sig i Vasaloppet - från att vara ambassadörer vid våra aktiveringar till att aktivt delta i loppen. Vårt deltagande och engagemang representerar Ahlsells starka företagskultur och vilja att ständigt sträva framåt. Antalet medarbetare som tar sig an denna utmaning visar vår gemensamma kämpaglöd och teamanda. Vi alla drar åt samma håll och stöttar varandra, oavsett om man befinner sig i spåret eller hejar på från sidan. Vinterveckan för oss är mycket mer än bara ett årligt evenemang - det är ett tillfälle för oss alla att visa upp Ahlsells kraft och styrka. Vi är mer än redo för utmaningen och ser fram emot att uppleva denna vintervecka tillsammans. Vi hoppas att du likaväl som oss, kommer att älska detta års vintervecka. Alla vi på Ahlsell ser med stor förväntan fram emot att få mötas i och runt spåret.
 

 


 

Vi förlänger vårt sponsorskap

Vi förlänger vårt samarbete som Vasaloppets huvudsponsor fram till och med 2026.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript