Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Ahlsell Padel Tour

Tillsammans höjer vi pulsen, tävlar och har riktigt kul, samtidigt som vi bidrar till Barncancerfondens viktiga arbete!

Ahlsell gör det enklare att vara proffs. Naturligtvis handlar det till stor del om vårt utbud av produkter och tjänster som underlättar i arbetslivet, men det handlar också om välmående. Vi strävar efter att bidra till glädje, gemenskap och en hälsosammare livsstil, varje dag. För våra kunder, kollegor, samarbetspartners och leverantörer. Vi är nämligen övertygade om att det om något gör det enklare att vara proffs.

12 Städer — från norr till söder

Ahlsell Padel Tour är, precis som namnet antyder, en turné som sträcker sig över hela Sverige, från norr till söder. Vi vill att alla ska få möjligheten att delta i turnén och att alla ska kunna bidra till kampen mot barncancer. Årets turnering startar den 3 oktober i Stockholm och pågår fram till den 23 november.

Anmälningsavgiften går till Barncancerfonden

Ahlsell Padel Tour syftar till att skapa nätverk, bygga relationer och röra på sig, samtidigt som vi genom evenemanget uppmärksammar vår partner Barncancerfonden. Vi har valt att hela anmälningsavgiften (400 kr) går direkt till deras viktiga verksamhet.

 

 

Se filmen om Ahlsell Padel Tour 2022!

 

 

 

Våra huvudpartners för Ahlsell Padel Tour!

Våra fantastiska samarbetspartners är på plats under hela touren. Dra gärna förbi mellan matcherna och snacka lite med dem!

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript