Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2019-03-18

Ny Ahlsellbutik i Karlskrona nästa år!

Nästa år kommer Ahlsells kunder Karlskrona att få en ännu bättre inköpsupplevelse när de besöker Ahlsell. Den nybyggda butiken, som ligger endast 500 meter från den nuvarande butiken, kommer att omfatta cirka 2000 kvadratmeter.

”Den nya butiken blir öppnare och ljusare vilket gör den mer lättöverskådlig. Vi ser verkligen fram emot att välkomna både nya och gamla kunder till våra nya och fräscha lokaler.”, säger butikschef Camilla Robinsson.

Den nybyggda butiken utformas enligt Ahlsells nya butikskoncept som innebär en tydlig skyltning och exponering av varorna, vilket ger en helt ny och förenklad kundupplevelse. Butiken kommer precis som tidigare att erbjuda ett brett sortiment inom El, VVS, VA, Verktyg & Maskiner, Personligt skydd, Bygg, Kyla och Förnödenheter.

Mia Mattisson, Försäljningschef Butik Region Sydost på Ahlsell, fortsätter; ”Våra kunder i Karlskrona verkar uppskatta vår närvaro och det känns roligt att flytta till mer passade och ändamålsenliga lokaler. Butiken får ett modernare snitt och kommer att ge våra kunder en smidig materialanskaffning.”

Den nya lokalen beräknas stå färdig under andra kvartalet nästa år och den nya butikens adress kommer att bli Järavägen 4. Innan bygget är klart och flytten är genomförd välkomnas kunderna som vanligt till Ahlsells befintliga butik på Gullbernavägen 4 i Karlskrona.

För mer information vänligen kontakta:

Camilla Robinsson, Butikschef
Tel: 0455-302846, E-post: camilla.robinsson@ahlsell.se

Claes Seldeby, VD, Ahlsell Sverige AB
Tel: 08-685 70 00, E-post: claes.seldeby@ahlsell.se

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter drygt 31 miljarder SEK och de tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med cirka 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

 

Ahlsell Sverige är den ledande distributören av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Företagets kundlöfte ”Ahlsell gör det enklare att vara proffs” uppfylls genom ett unikt erbjudande som omfattar över en miljon artiklar och lösningar. Ahlsell Sverige, med drygt 3 000 medarbetare, över 100 butiker och ett centrallager i Hallsberg, är ett affärsområde inom Ahlsell-koncernen som är noterad på Nasdaq Stockholm.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript