Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Medarbetarengagemang

Vår arbetsglädje är det viktigaste vi har. Att vi är motiverade, känner oss nöjda och tillfredsställda i vårt arbete är en viktig framgångsfaktor för oss på Ahlsell. Vi tror att arbetsglädjen också är en förutsättning för ett hållbart arbetsliv, och det vill vi bidra till. Vi tror att arbetsglädje och lojalitet skapar medarbetarengagemang.

Det är vårt ansvar att skapa förutsättningar för varje medarbetares arbetsglädje, eftersom arbetsglädje kan innebära olika saker för olika människor behöver vi vara flexibla och kreativa för att skapa en miljö som möjliggör arbetsglädje på olika sätt. 

 

Vår medarbetarundersökning, Ahlsell@Work, visar år efter år glädjande siffror kopplat till arbetsglädje vilket gör oss väldigt stolta. Detta är inget vi tar för givet utan vi behöver skapa förutsättningar varje dag för att våra medarbetare ska känna arbetsglädje när dem är på jobbet.

Något som vi också är stolta över är våra medarbetares lojalitet. Vi tror att det hänger ihop med att våra medarbetare känner en hög arbetsglädje och ett högt engagemang. Det tror vi bidrar till att vi gör det där lilla extra för varandra och för våra kunder i vardagen.

 

Ett exempel på att vi har lojala medarbetare är att över 90% brukar svara på vår årliga medarbetarundersökning, Ahlsell@work. Det gör oss riktigt stolta!

Upptäck mer

Är du vår nya kollega?

För att uppfylla våra kunders önskningar och förväntningar behöver vi medarbetare med ett brett spektrum av kunskapsområden, erfarenheter och bakgrund. Delar du vårt intresse för att möta kunders olika behov, göra det lilla extra och ha stor möjlighet att påverka ditt arbete? Vill du jobba med kvalitet och service samtidigt som du gör vardagen lite enklare för våra kunder? Då kanske du är vår nya kollega?

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript