Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2022-01-31

Ahlsell i Lund växer och flyttar till ny adress

Den 1 februari slår Ahlsell upp dörrarna till en ny och större butik på Fältspatvägen 1B i Lund. Dessutom flyttar Ahlsell Workwear in under samma tak med ett utökat sortiment och expertkunskap inom arbetskläder och personligt skydd. Därmed blir den nya butiken med sina 4000 kvm en av Ahlsells största butiker.

I butiken finns över 20 000 artiklar inom VA, VVS, El, Kyl, Förnödenheter, Verktyg & Maskiner, arbetskläder och personlig skyddsutrustning. Dessutom kan kunderna få kvalificerad rådgivning av våra duktiga säljare som finns placerade i direkt anslutning till butiksytan. Förutom produkter och tjänster erbjuder butiken även kunderna plats för affärsmöten i en ny, modern miljö och på parkeringen finns möjlighet att ladda elbilar.

Med Ahlsell Workwear i butiken kan vi erbjuda, utöver personalens expertkunskap, ett omfattande sortiment av arbetskläder och personlig skyddsutrustning. Vi kan dessutom erbjuda tryck på arbetskläder under dagen.

”Ahlsells långsiktiga satsning på butiksnätverket för professionella yrkeskunder fortsätter. För att ännu bättre kunna tillgodose våra kunders behov både idag och imorgon öppnar vi nu upp en ny modern anläggning i Lund. Allt för att göra våra kunders vardag enklare”, säger Niclas Dahlberg, Regionchef Ahlsell Syd.

Den nya butikens besöksadress är Fältspatvägen 1B och ersätter de gamla butikerna på Kalkstensvägen 14 och Annedalsvägen 7B. Klockan 06:30 den 1 februari öppnar vi upp dörrarna och önskar gamla och nya kunder varmt välkomna!

För ytterligare information vänligen kontakta:

Niclas Dahlberg, Regionchef Syd, Ahlsell Sverige AB
Tel: 040-38 03 80, E-post: niclas.dahlberg@ahlsell.se

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi utvecklingen tillsammans med yrkesproffs som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra proffsens vardag enklare. Med 5700 anställda, över 240 butiker och tre centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs. För mer information besök www.ahlsell.se.

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript