Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2019-05-24

Ahlsell öppnar flagship store i Mölndal

Vårt butiksnät för professionella yrkeskunder fortsätter att växa och den 22 maj öppnade Ahlsells flagship store i Mölndal. Vi önskar både nya och gamla kunder varmt välkomna!

”Vår ambition är att skapa en attraktiv och inbjudande butik som bjuder våra kunder på en inspirerande och personlig inköpsupplevelse. Vi erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsprodukter och en butiksmiljö utöver det vanliga.”, säger Claes Seldeby, Landschef för Ahlsell Sverige.

Den nya butikens besöksadress är Aminogatan 24, vilket innebär att butiken är lätt att nå från Söderleden i Mölndal. Vid ankomst finns inte bara ett rymligt parkeringshus utan Ahlsells kunder kan också låna gästarbetsplatser och konferensrum. Butiken har en nyutvecklad avdelning för personlig skyddsutrustning och en 42 meter lång vägg för testning av det breda sortimentet av elverktyg.

Den nya butiken ersätter butikerna i Eklanda och Högsbo och huserar även regionkontoret. Totalt finns 125 Ahlsell-medarbetare på plats som hälsar både nya och gamla kunder varmt välkomna!

För ytterligare information kontakta:
Claes Seldeby, Landschef Ahlsell Sverige
08-685 70 00

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Med cirka 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript