Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Hållbart medarbetarskap

Hållbart medarbetarskap för oss på Ahlsell innebär att vi trivs på jobbet, har rutiner och relationer som fungerar och är hållbara över tid. Vi på Ahlsell vill att din tid här ska vara den bästa i ditt arbetsliv, och med den målsättningen i bakgrunden har vi utvecklat konceptet som vi kallar: Hållbart medarbetarskap.

Ahlsell är aldrig bättre än våra medarbetare som driver oss framåt. Utbildning, hälsa, jämställdhet och mångfald får alla plats i vårt arbete för ett hållbart medarbetarskap. Detta är inte bara grunden för vårt hållbarhetsarbete, utan för hela bolagets framgång.

 

Hållbarhet handlar om att skapa förutsättningar för engagemang och motivation. Vi presterar och mår bättre när vår arbetsmiljö, våra arbetssätt och relationer i arbetet fungerar och utvecklas. Vi vill att det ska vara hållbart att jobba på Ahlsell, både idag och imorgon.

Hälsosam Rörelse

På Ahlsell vill vi att du som medarbetare mår bra och får möjlighet till en bra hälsa. Vi vill ge dig förutsättningar att värna om dig själv och ditt välmående, både mentalt och fysiskt. Vi tycker därför det är viktigt att uppmuntra till ett hälsosamt liv och gör detta genom något vi kallar Hälsosam Rörelse.

Våra hälsoinsatser innebär att vi vill uppmuntra medarbetare till ett mer hälsosamt liv. Vi erbjuder fina hälsoförmåner, uppmuntran till Hälsosam Rörelse via olika evenemang och interna aktiviteter som till exempel  Gåvasan, Hemmavasan och startplats i Vasaloppet. 

Hälsosam Rörelse i siffror:

  • Under 2023 har vi skrivit närmre 400 avtal gällande förmåncyklar som vi erbjuder 
  • Gåvasan lockade under 2023 ca 800 medarbetare 
  • 100 medarbetare på vårt Logistikcentrum i Hallsberg testar på ett friskvårdsprogram tillsammans med IMR.  
  • Till Staffetvasan 2024 är 56 lag anmälda 

Ahlsell är stolta sponsorer till Vasaloppet

Från starten 2016 till idag har vi utvecklat vår Hälsosamma Rörelse successivt och i takt med vårt samarbete med Vasaloppet så har fler och fler inom bolaget anammat att hälsa och motion är bra för oss alla.

Upptäck mer

Är du vår nya kollega?

För att uppfylla våra kunders önskningar och förväntningar behöver vi medarbetare med ett brett spektrum av kunskapsområden, erfarenheter och bakgrund. Delar du vårt intresse för att möta kunders olika behov, göra det lilla extra och ha stor möjlighet att påverka ditt arbete? Vill du jobba med kvalitet och service samtidigt som du gör vardagen lite enklare för våra kunder? Då kanske du är vår nya kollega?

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript