Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Om Ahlsell

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi utvecklingen tillsammans med yrkesproffs som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass vill vi bidra i byggandet av ett mer hållbart samhälle.

Ahlsells heltäckande kunderbjudande ger yrkesproffsen tillgång till ett omfattande utbud av produkter och tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, fastighet, industri, verktyg & maskiner samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning. Vi omsätter cirka 50 miljarder SEK och finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland och Polen.

 

Vårt kundlöfte

Med nästan 8000 medarbetare, över 300 butiker och fyra centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

 

På Ahlsell strävar vi efter att göra tillvaron lite enklare för dig varje dag

En beställning

En leverans

En faktura


 

Vår vision är att bygga ett mer hållbart samhälle


 

Med oss får du

Din kontaktperson

Genom en kontaktperson har du tillgång till rätt kompetens och över 100 000 lagerförda artiklar från ledande leverantörer. Vi bistår också med service och råd för att förenkla ditt arbete och din vardag.​

Lokal förankring

Den lokala förankringen och närheten till kunden är hörnstenar i vår verksamhet, tillsammans med våra gedigna kunskaper och viljan att göra det lilla extra.​ 

Lär känna oss på Ahlsell


 

Bra att veta om Ahlsell

Aktuellt

Pressmeddelanden

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript