Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2023-05-25

Ahlsell förvärvar Proffklær AS och stärker därmed sin position inom arbetskläder och skyddsutrustning i östra Norge

Ahlsell Norge AS har ingått avtal om att förvärva samtliga aktier i Proffklær AS, en av Norges största fristående leverantörer av arbetskläder, profilkläder och personlig skyddsutrustning. Bolaget består av 18 medarbetare och omsättningen uppgick till 90 MNOK 2022. Verksamheten omfattar butik, webbutik och lagerverksamhet i Brobekk, Oslo. Företaget är ett Eco-Lighthouse-företag och medlem i Grønt Punkt.

Mervärde för kunderna

Förvärvet av Proffklær AS är ett viktigt steg i vårt fortsatta arbete med att bredda vårt erbjudande inom arbetskläder och skyddsutrustning. Med förvärvet stärker vi ytterligare vår position som en leverantör av förstklassiga produkter och tjänster på marknaden. Proffklærs kunder får nu tillgång till Ahlsells breda produktportfölj, omfattande logistiklösningar och tjänsteutbud.

Stärkt erbjudande av fallskyddsutrustning, service och utbildning

Genom detta förvärv får Ahlsells kunder inom olika branscher också tillgång till utökad kompetens och ett stärkt sortiment av fallskyddsutrustning. Ahlsell erbjuder redan utrustning, kurser och service inom detta område, men kommer nu att ha ännu större kapacitet och högre kompetens för bland annat genomförandet av viktiga utbildningar. Reparation och service bidrar också till att utrustningen håller längre, vilket ger både en miljövänlig och kostnadseffektiv lösning för kunderna.

Tillträde beräknas ske i början av juni.

För ytterligare information kontakta:
Claes Seldeby, VD och Koncernchef, Ahlsell AB
08-685 70 00, claes.seldeby@ahlsell.se

 

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra våra professionella kunders vardag enklare.

Med en omsättning på ca 50 miljarder SEK, ca 7 500 medarbetare, över 300 butiker och fyra centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök www.ahlsell.com

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript