Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2024-04-17

Ahlsell stärker sin position inom industrisektorn i Norge genom förvärvet av Alf I. Larsen

Ahlsell Norge AS har ingått ett avtal om att förvärva samtliga aktier i Alf I Larsen AS, i syfte att stärka Ahlsells position inom industrisegmentet i Norge. Alf I. Larsen har 44 anställda och omsättningen uppgick 2023 till 164 MNOK.

I över 75 år har Alf I. Larsen varit en säker och pålitlig leverantör inom områdena metallbearbetning, verkstadsutrustning, verkstadsinredningar, transmission och maskiner. De är också en stor återförsäljare av kul- och rullager. Företaget tillför en unik produkt- och teknisk expertis med ett starkt kundfokus. De har hög servicenivå och tillgänglighet genom sin försäljningsorganisation, online-butik, och 24/7 kundsupport.

AIf I. Larsen uppvisar ett tydligt engagemang för hållbarhet genom att erbjuda den bästa tillgängliga tekniken och produkterna som säkerställer att produktionsprocesserna optimeras. På så sätt bidrar de till att minska energiförbrukningen, öka användningen av miljövänliga produkter samt förlänga livslängden på maskiner och utrustning.

Förvärvet är föremål för konkurrensmyndighetens godkännande.

För ytterligare information kontakta:
Claes Seldeby, VD och Koncernchef, Ahlsell AB
08-685 70 00, claes.seldeby@ahlsell.se

Pressmeddelande, Stockholm, 17 april 2024

 

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra våra professionella kunders vardag enklare.

Med en omsättning på ca 50 miljarder SEK, nästan 8000 medarbetare, över 300 butiker och fyra centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök www.ahlsell.com

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript