Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Bästa tiden i ditt arbetsliv

På Ahlsell är medarbetarna det viktigaste vi har. Genom våra engagerade och kunniga medarbetare kan vi varje dag bli bättre än igår. Vi behöver medarbetare med olika typer av bakgrund, erfarenheter och kompetens. Vårt medarbetarlöfte lyder: Den bästa tiden i ditt arbetsliv.

Vi är en stor arbetsgivare med cirka 7 500 medarbetare i butik, inom säljorganisationen, inom logistik och på kontor. Hos oss finns alltså en uppsjö av olika yrkesroller och befattningar, vilket gör att vi kan erbjuda många karriärmöjligheter. Hitta ditt jobb på Ahlsell 

 

På Ahlsell ser oss själva som ett stort team – One Ahlsell – som strävar mot samma mål. För att trivas hos oss behöver du inte komma från en viss bransch utan vi värdesätter att du är öppen, positiv, gillar att samarbeta och har viljan att lära dig nya saker.

Vår värdegrund

Vår värdegrund består av värdeorden ansvar, öppenhet och enkelhet. Värdeorden beskriver hur vi arbetar och hur vi förhåller oss till kunder, leverantörer, samhället och inte minst: till varandra Den finns med i allt vi gör. Värdegrunden beskriver hur vi beter oss och den stödjer vårt kundlöfte att göra det enklare att vara proffs.

Vi tar ansvar och är den partner som kunden vänder sig till först. Vi tar ansvar för att våra affärer utvecklas och är lönsamma. Alla i organisationen ansvarar för att skapa en arbetsmiljö där vi utvecklas både som människor och i våra yrkesroller.

Vi är öppna i våra kontakter med andra. Vi är öppna för nya idéer och förslag. Genom att vara öppna bygger vi förtroende, mot såväl medarbetare och kunder som mot våra leverantörer. Vi vet att den bästa arbetsmiljön skapas av människor med olika bakgrund och erfarenhet. Hos oss finns en arbetsmiljö som uppmuntrar till nya idéer och metoder och här är det enkelt att se möjligheter.

Det är enkelt att göra affärer med Ahlsell. Vi är jordnära, okomplicerade och  tydliga. Vi finns alltid nära tillhands för våra kunder och det är enkelt att förstå vårt erbjudande. Vi fattar snabba beslut och fokuserar på det som är viktigt. Vi strävar efter att vara en partner som underlättar våra kunders vardag.

Se vad våra medarbetare säger om vår Värdegrund här: Våra värderingar - YouTube

Upptäck mer

Är du vår nya kollega?

För att uppfylla våra kunders önskningar och förväntningar behöver vi medarbetare med ett brett spektrum av kunskapsområden, erfarenheter och bakgrund. Delar du vårt intresse för att möta kunders olika behov, göra det lilla extra och ha stor möjlighet att påverka ditt arbete? Vill du jobba med kvalitet och service samtidigt som du gör vardagen lite enklare för våra kunder? Då kanske du är vår nya kollega?

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript