Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2023-02-16

Ahlsell breddar sitt produktutbud genom förvärvet av Vårby Färghall och Södertälje Färghandel

Ahlsell har tecknat avtal om att förvärva Vårby Färghall och Södertälje Färghandel. Företagen har tillsammans 28 medarbetare och nettoomsättningen uppgick under 2022 till 116 MSEK.

Vårby Färghall och Södertälje Färghandel är Sveriges största fristående aktör inom färg och tapet och har i mer än 100 år försett sina kunder med färg, tapeter och golv. Utöver de två butikerna finns också en väletablerad webbhandel på www.tapethandeln.se och www.färgvaruhuset.se.

Bolagen kommer att drivas vidare under befintliga varumärken och med samma ledning.

Genom förvärvet får Ahlsell tillgång till hög kompetens, nya kundgrupper och ett brett sortiment av produkter för ytskikt samtidigt som Ahlsells breda produktutbud, starka marknadsnärvaro och omfattande logistikutbud tillgängliggörs för Vårby Färghall och Södertälje Färghandels kunder. Tillsammans bidrar dessa faktorer till att Ahlsell stärker sitt totalerbjudande till alla kunder i branschen.

Tillträde av förvärvet är planerat att ske i mars 2023.

För ytterligare information kontakta:
Claes Seldeby, VD och Koncernchef, Ahlsell AB
08-685 70 00, claes.seldeby@ahlsell.se

 

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra våra professionella kunders vardag enklare.

Med en omsättning på ca 50 miljarder SEK, nästan 7 500 medarbetare, över 300 butiker och fyra centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök www.ahlsell.com

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript