Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2022-05-04

Ahlsell AB publicerar hållbarhetsrapport för 2021

Hållbarhet har under en lång tid varit ett högprioriterat område för Ahlsell. Under hösten 2021 konkretiserade vi oss bakom en vision om att aktivt arbeta även utanför vår egen verksamhet för att bidra till byggandet av ett mer hållbart samhälle. Stora förbättringar har redan gjorts inom ett flertal områden och nu växlar vi upp ambitionsnivån.

Ahlsells vd och koncernchef Claes Seldeby förklarar den nya företagsvisionen ”Vi bygger ett mer hållbart samhälle” som beskriver vad Ahlsells verksamhet och erbjudande syftar till.

- Tillsammans med ett utvecklat strategiskt ramverk finns nu en samlad färdplan för hur vi ska arbeta integrerat för hållbar tillväxt och värdeskapande. Vår ambition är att ta en ledarroll i branschen för att tillsammans med våra partners flytta fram positionerna, både vad gäller våra egna och våra kunders hållbarhetsmål, och vårt gemensamma bidrag till ett hållbart samhälle. Med detta sagt är vi medvetna om att vi har en lång resa kvar till en klimatneutral värdekedja med resurseffektiva, cirkulära flöden av material och produkter.

I Ahlsells hållbarhetsrapport för 2021 kan du läsa mer om hur vi är med och gör skillnad.
Den finns nu tillgänglig på koncernens hemsida. www.ahlsell.com/sv/hallbarhet/hallbarhet/

För ytterligare information kontakta:
Christina Lindbäck, Hållbarhets- och Kommunikationsdirektör, Ahlsell AB
Tel: 070-680 16 74, E-post: christina.lindback@ahlsell.se

 

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi utvecklingen tillsammans med yrkesproffs som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra proffsens vardag enklare. Med 6 000 anställda, över 240 butiker och tre centrallager i Norden, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök www.ahlsell.com

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript