Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2018-12-19

Ahlsells oberoendebudkommitté utser rådgivare

Med anledning av det offentliga uppköpserbjudandet till aktieägarna i Ahlsell AB (publ) som lämnades av Quimper AB den 11 december 2018 har den oberoende budkommittén utsett finansiella och legala rådgivare.

Budkommittén har utsett Nordea Bank Abp, filial i Sverige, Advisory & ECM (“Nordea”) som finansiell rådgivare och Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB som legal rådgivare. Rådgivarna kommer att bistå kommittén i dess utvärdering av erbjudandet och Nordea kommer att avge ett värderingsutlåtande (så kallad fairness opinion).

Den oberoende budkommittén som företräder Ahlsells styrelse i samband med erbjudandet består av styrelseledamöterna Satu Huber (budkommitténs ordförande), Magdalena Gerger, Susanne Ehnbåge och Terje Venold. Budkommittén kommer i enlighet med regelverket att meddela sitt yttrande angående erbjudandet senast två veckor innan slutdatumet för acceptfristen för budet. Acceptperioden för erbjudandet beräknas starta omkring den 20 december 2018 och avslutas den 11 februari 2019.

För ytterligare information kontakta:
Satu Huber, styrelseledamot, Ahlsell AB och ordförande i den oberoende budkommittén

Karin Larsson, Chef för IR och extern kommunikation
08 685 59 24, karin.larsson@ahlsell.se

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter drygt 30 miljarder SEK och bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med cirka 5 800 medarbetare, över 230 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Pressmeddelande, 19 december 2018

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript