Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2023-10-18

Ahlsell förvärvar Midt-Norsk Rør AS

Ahlsell Norge har ingått avtal om förvärv av samtliga aktier i Midt-Norsk Rør AS, vilka levererar kompletta avloppssystem till framför allt installatörer, kommuner och lantbrukskunder i mellersta Norge. Företaget, med etableringar i Stjørdal, Ringebu och Helgeland, har nio anställda och omsättningen under 2022 uppgick till 50 MNOK.

Med klimatförändringar och ökad befolkningstillväxt som ställer större krav på infrastruktur finns ett stort behov av underhåll av dagens vatten- och avloppssystem samt utveckling och investeringar i nya, innovativa lösningar. Midt-Norsk Rør har specialiserat sig på avloppssystem och VA-produkter, och har en unik kompetens inom ett fackområde där Ahlsell avser expandera för att möta kommande krav och nyinvesteringsbehov.

Genom förvärvet av Midt-Norsk Rør kan Ahlsell skapa ett ännu bättre erbjudande till professionella kunder inom VA-branschen samtidigt som Ahlsells breda produktutbud, starka marknadsnärvaro, fokuserade hållbarhetsarbete och omfattande logistikutbud tillgängliggörs för Midt-Norsk Rørs kunder.

Förvärvet förväntas genomföras under november 2023.

För ytterligare information kontakta:
Claes Seldeby, VD och Koncernchef, Ahlsell AB
08-685 70 00, claes.seldeby@ahlsell.se

 

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra våra professionella kunders vardag enklare.

Med en omsättning på ca 50 miljarder SEK, nästan 8000 medarbetare, över 300 butiker och fyra centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök www.ahlsell.com

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript