Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2022-06-02

Ahlsell inviger ny butik i Östersund

Tisdag den 7 juni kl 07:00 slår Ahlsell upp dörrarna till nya, större och mer ändamålsenliga lokaler på Hagvägen 19 i Östersund, bara några hundra meter från den tidigare butiken. I och med flytten tar Ahlsell Östersund nästa steg mot att bli en utpräglad ”one-stop-shop” med ett både bredare och djupare produktutbud samt kunnig personal som riktar sig till fler kundkategorier.

Ahlsells butiksnät för professionella yrkeskunder fortsätter att växa och i dag har företaget över 240 butiker i Norden. Den nybyggda butiken på Lillängeområdet i Östersund omfattar 4 700 kvadratmeter under tak. Det blir en fullsortimentsbutik som kommer att erbjuda ett djupare och bredare produktutbud inom flera områden, bättre överblick liksom enklare hantering kring hämtning och lämning av gods. Dessutom har anläggningen en stor utegård på cirka 3 000 kvadratmeter med ett kallager som öppnar upp för fler lagerlagda produkter.

- I Östersund har vi sedan tidigare ett uppskattat erbjudande av produkter, tjänster och kompetens inom El och VS & kyl, Industri samt VA & Mark. Med mer utrymme och utökad kompetens tar vi nu ytterligare ett steg för att på ett ännu bättre sätt även tillmötesgå behoven hos våra kunder verksamma inom Bygg, Fastighet och Klimat där vi också satsar på Plåt, säger butikschef Magnus Carlson.

Butiken har en öppen planlösning för enkel överblick där kunderna dessutom kan få kvalificerad rådgivning av innesäljarna som sitter i direkt anslutning till butiksytan. Utanför finns ett 60-tal parkeringsplatser och här finns även möjlighet att ladda sin elbil.

- Med oss i flytten tar vi den familjära känslan som blivit ett signum för Ahlsell i Östersund. Även om den nya anläggningen är betydligt mycket större kommer den även fortsättningsvis att präglas av närheten till våra kunder, medarbetarnas höga servicegrad och viljan att leverera en riktigt bra kundupplevelse, säger Magnus Carlson.

Östersund med omgivning är navet i en spännande region med stor framtidstro där det händer väldigt mycket. Det är en liten storstad med natur och fjällvärld runt knuten, men också en expansiv universitetsstad där forskning och näringsliv utvecklas tillsammans och där nya stadsdelar och bostadsområden växer fram.

- Det här blir Ahlsells största butik i nedre Norrland och en viktig mötesplats för våra kunder med ambition att göra deras vardag enklare. De nya lokalerna blir mer överskådliga med bättre möjligheter för leverantörerna att exponera sina varor och för våra kunder att hitta rätt i vårt breda utbud, säger Peter Skoglund, regionchef Nedre Norrland.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Peter Skoglund, regionchef Nedre Norrland, Ahlsell Sverige AB
Tel: 060-67 13 33, E-post: peter.skoglund@ahlsell.se

Magnus Carlson, butikschef Ahlsell Östersund
Tel: 072-22 18 557, E-post: magnus.carlson@ahlsell.se

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi utvecklingen tillsammans med yrkesproffs som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra proffsens vardag enklare. Med 6000 anställda, över 240 butiker och tre centrallager i Norden, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs. För mer information besök www.ahlsell.se.

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript