Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2019-08-30

Ahlsell flyttar till nybyggd butik i Södertälje

Den 2 september slår Ahlsell i Södertälje upp dörrarna till en ny, större och mer lättillgänglig butik med generösa öppettider. Butiken kommer även att erbjuda drive-in för byggmaterial.

En helt nybyggd butik med 5000 kvm butiksyta och ca 4000 kvm utegård ersätter den gamla butiken på Morabergsvägen. Den nya butikens besöksadress är Bovallsvägen 7. Butikens öppettider blir måndag – fredag kl. 06.00 – 16.30 och på parkeringen finns möjlighet att ladda elbilen vid våra laddplatser.

Butiken kommer kunna erbjuda professionella kunder hela vårt breda sortiment inom Byggmaterial, VA, VVS, EL, Förnödenheter, Verktyg & Maskiner och Personligt skydd med över 20 000 artiklar på plats. Dessutom erbjuds kvalificerad rådgivning av våra duktiga säljare som finns placerade i direkt anslutning till butiken.

”För att ännu bättre tillgodose våra kunders behov öppnar vi nu första Ahlsellbutiken i Storstockholmsområdet med en drive-in för byggsortimentet. Dessutom kommer man som Ahlsellkund att kunna använda konferensrum i butiken för egna möten och sitta i en inspirerande miljö för att sköta sin administration. Allt för att göra våra kunders vardag ännu enklare”, säger Claes Seldeby, VD, Ahlsell Sverige AB.

Vi önskar både nya och gamla kunder varmt välkomna!

För ytterligare information vänligen kontakta:

Claes Seldeby, VD, Ahlsell Sverige AB
Tel: 08-685 70 00, E-post: claes.seldeby@ahlsell.se

Mats Nordqvist, Regionchef Stockholm, Ahlsell Sverige AB
Tel: 08-685 70 00, E-post: mats.nordqvist@ahlsell.se

 

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi utvecklingen tillsammans med yrkesproffs som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra proffsens vardag enklare. Med 5 700 anställda, över 240 butiker och tre centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök: www.ahlsell.se

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript