Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2021-02-17

Ahlsells byggdivision går in i nordiskt samarbete med Peab

Ahlsell har inlett det nya året med att presentera flera nya avtal med landets stora byggkunder, däribland Peab som nu går över till ett nordiskt avtal.   

Peab förlänger avtalet som omfattar järnhandelsvaror, betongkomplement, beslag och personligt skydd. Att det nu även inkluderar Peabs alla företag i Norge ger avtalet en helt ny dimension och öppnar upp för många intressanta möjligheter.

- Vi är både stolta och glada över att ha fått Peabs förtroende att utveckla deras affär både i Sverige och Norge. Avtalet är unikt för Ahlsells byggdivision och vi ser fram emot det nordiska samarbetet som kommer att knyta oss ännu närmare varandra, säger Jörgen Setterstig, KAM bygg på Ahlsell och ansvarig för det nordiska avtalet med Peab.

Bakom det nya avtalet med Peab ligger ett gediget arbete där många faktorer har utvärderats, bland annat Ahlsells arbete med miljö och hållbarhet, teknisk support och säljstöd, digitala verktyg, leveranssäkerhet och givetvis även prisnivåer.

- Vårt utökade samarbete med Ahlsell är i led med vårt arbete att ytterligare tydliggöra och förstärka oss som nordisk samhällsbyggare. Det gör att vi kan optimera och styra sortimentet framåt med viktiga aspekter som stort produktsortiment, bra priser och hög kvalitet med fortsatt fokus på miljö och hållbarhetsfrågor. Att vi har mycket god erfarenhet av vårt samarbete med Ahlsell i Sverige, gör att det känns som ett naturligt steg att övergå till ett nordiskt avtal, säger Sandra Sundell, nordisk kategorichef på Peab.

Ahlsell har ambitiösa mål och tar nu nästa steg i arbetet med att ytterligare förbättra erbjudandet för Peab och sina övriga byggkunder. Med en fortsatt byggmaterialsatsning, ett ännu större fokus på beslagsaffären och en storsatsning inom plåt och ventilation, kommer Ahlsell att bli än mer relevanta framöver.

- Vår målsättning är att förenkla hantverkarens vardag genom effektiv logistik och möjligheten att hitta allt man behöver till sin verksamhet på ett och samma ställe. Att vi genom nya avtal nu får Peabs och andra stora byggkunders förtroende, visar att i är på rätt väg. Möjligheten att få arbeta nära våra kunder ger oss kunskap om utmaningar i vardagen, vilket sporrar oss att utvecklas ytterligare, säger Mikael Arvered, divisionschef bygg.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Mikael Arvered, divisionschef bygg, Ahlsell Sverige AB
E-post: mikael.arvered@ahlsell.se
Telefon: 08 ­­– 680 62 04

 

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi utvecklingen tillsammans med yrkesproffs som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra proffsens vardag enklare. Med 5 700 anställda, över 240 butiker och tre centrallager i Norden, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök www.ahlsell.se.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript