Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2022-03-03

Ahlsell stärker sitt erbjudande i Norge genom förvärvet av Skogheim Profil & Yrkesklær

Ahlsell har ingått avtal om köp av aktierna i Skogheim Profil & Yrkesklær. Bolaget har en årlig omsättning på drygt 29 mNOK.

Skogheim Profil & Yrkesklær är en välkänd aktör i Østfold med ett brett sortiment av högkvalitativa arbetskläder och skyddsutrustning för professionella kunder.

Förvärvet stärker Ahlsells position i regionen och breddar utbudet för såväl Ahlsells som Skogheims kunder. Ahlsells hela produktbredd och logistikutbud blir nu tillgängligt för Skogheims kunder, medan Skogheim med specialistkunskaper inom sitt segment bidrar till att stärka Ahlsells affärsmöjligheter.

Förvärvet förväntas vara genomfört i början av mars.

För ytterligare information kontakta:
Rune Flengsrud, Landschef, Ahlsell AS
+47 950 561 50, rune.flengsrud@ahlsell.no

 

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 37 miljarder SEK och de tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med cirka 6000 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!
 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript