Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2020-08-25

Ahlsell i Halmstad växer och flyttar till ny adress

Den 31 augusti slår Ahlsell upp dörrarna till en ny och större butik med ett utökat VA sortiment, på adressen Kristinehedsvägen 14 i Halmstad.

Anläggningen i Halmstad är över 2 500 kvm och därmed klart större än den gamla enheten. Förutom produkter och tjänster erbjuder butiken våra kunder möjlighet till affärsmöten i ny och modern miljö och på parkeringen får våra kunder möjlighet att ladda sina elbilar vid våra laddplatser.

I butiken finns ca. 15 000 artiklar inom VA, VVS, El, Kyl, Förnödenheter, Verktyg & Maskiner och Personlig skyddsutrustning. Dessutom kan kunderna få kvalificerad rådgivning av våra duktiga säljare som finns placerade i direkt anslutning till butiksytan.

Viacon VA i Getinge blir en del av Ahlsell i och med öppningen av den nya butiken. Enhetens större utegård erbjuder ett klart bredare VA-sortiment än tidigare.

”Ahlsells långsiktiga satsning på butiksnätverket för professionella yrkeskunder fortsätter. För att ännu bättre kunna tillgodose våra kunders behov både idag och imorgon öppnar vi nu upp en ny modern anläggning i Halmstad. Allt för att göra våra kunders vardag enklare”, säger Claes Seldeby, VD, Ahlsell Sverige AB.

Den nya butikens besöksadress är Kristinehedsvägen 14 och ersätter den gamla butiken på Pilefeltsgatan 71. Klockan 06:30 den 31 augusti öppnar vi upp dörrarna och önskar gamla och nya kunder varmt välkomna!

För ytterligare information vänligen kontakta:

Niclas Dahlberg, Regionchef Syd, Ahlsell Sverige AB
Tel: 040-38 03 95, E-post: niclas.dahlberg@ahlsell.se

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi utvecklingen tillsammans med yrkesproffs som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra proffsens vardag enklare. Med 5 700 anställda, över 240 butiker och tre centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs. För mer information besök www.ahlsell.se.

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript