Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2018-04-04

Ahlsell ökar tillgängligheten i nordvästra Stockholm med ny butik i Stäket

Den 9 april slår Ahlsell upp dörrarna till sin nya butik i Stäket i Järfälla kommun, 25 kilometer nordväst om centrala Stockholm.

Den nya butiken är drygt 1 400 kvadratmeter stor och har ett strategiskt läge strax intill Rotebroleden och den nya trafikplatsen Stäket som just nu byggs vid E18. Butiken vänder sig till professionella kunder i form av byggföretag/entreprenörer, installatörer, industrier och kommuner.

- Det här är en expansiv del av Stockholm som representerar en spännande marknad med stora investeringar i både bostäder och infrastruktur, säger Mats Nordqvist, regionchef Stockholm på Ahlsell. Det känns roligt att kunna täcka en för Ahlsell vit fläck på kartan och med vår närvaro göra det ännu enklare för våra kunder att vara proffs.

Butiken är belägen i ett välbesökt handelsområde och på plan två i samma fastighet som Hemköp. Det är en fullsortimentsbutik som nås via ett rullband från entréplanet och utformats enligt Ahlsells uppskattade koncept med tydlig skyltning och exponering av varorna.

- Tack vare smart och genomtänkt inredning har vi lyckats optimera sortimentet och utnyttja varje kvadratmeter på bästa möjliga sätt. Här finns även ett kundcafé och Tryckt & Klart som är Ahlsells omtyckta koncept för profilering av arbetskläder, berättar Farid Nakhost som är etableringsansvarig för Ahlsells butik i Stäket.

Den nya butikens adress är Skarprättarvägen 36-38, 176 77 Järfälla

För ytterligare information kontakta:

Mats Nordqvist, regionchef Stockholm, 08-680 62 90, mats.nordqvist@ahlsell.se

 

Ahlsell Sverige är den ledande distributören av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Företagets kundlöfte ”Ahlsell gör det enklare att vara proffs” uppfylls genom ett unikt erbjudande som omfattar över en miljon artiklar och lösningar. Ahlsell Sverige, med drygt 3 000 medarbetare, över 100 butiker och ett centrallager i Hallsberg, är ett affärsområde inom Ahlsell-koncernen som är noterad på Nasdaq Stockholm.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript