Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2013-05-22

Ahlsell storsatsar på byggsegmentet och rekryterar 25 personer till säljorganisationen

En stark position ska bli ännu starkare. Med branschens bästa säljorganisation ska vi bli den ledande leverantören till Sveriges alla byggföretag. Därför kommer vi i detta steg att förstärka vårt byggteam med de 5 bästa försäljningscheferna och de 20 vassaste säljarna från norr till söder.

Ahlsells byggsegment har utvecklats sedan 2001 via förvärv av bland annat Tibnor IVH, Totalpartner Optimera, Idestrands, Borst-Anders. Parallellt med förvärven har organisation, sortiment och koncept utvecklats och idag är vi en av de ledande leverantörerna till landets byggföretag.

Vårt kunderbjudande med landets bästa logistik, bredaste sortiment, lokala närvaro, väl utvecklad elektronisk handel och största säljkår passar alla typer av byggföretag.


Nu bygger vi för framtiden.

För mer information kontakta:
Ahlsell Sverige AB, Divisionschef VA/Bygg, Christer Mårs, telefon 08-6857046, christer.mars@ahlsell.se

Om Ahlsell
Ahlsell är det ledande tekniska handelsbolaget i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner, med verksamhet även i Baltikum och Ryssland. Ahlsell erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom produktområdena VVS, El, Verktyg & Maskiner, Kyl och GDS (Gör det själv). Koncernen har en årlig omsättning om ca 21 miljarder SEK och ca 4 500 anställda.

Utöver nämnda sortiment erbjuder vi även byggförnödenheter, beslag, formsättning, infästning och personlig skyddsutrustning till våra byggkunder. Vi gör det enklare för våra kunder att vara byggproffs.

www.ahlsell.se

Ahlsell Sverige AB
Liljeholmsvägen 30, 117 98 Stockholm. Telefon: 08-685 70 00.

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript