Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2015-12-01

Claes Seldeby ny VD för Ahlsell Sverige AB

Claes Seldeby har utsetts till verkställande direktör för Ahlsell Sverige AB och medlem av Ahlsell AB:s koncernledning.

Claes är för närvarande VD för FM Mattsson Mora Group AB med 550 anställda och en omsättning på 1,1 miljard SEK. Innan dess har Claes bland annat en lång karriär bakom sig inom Schneider Electric där han 2009 utsågs till VD för den svenska verksamheten.

”Claes har ett dokumenterat starkt ledarskap med erfarenhet från stora och framgångsrika företag samt en genuin kunskap om vår bransch. Jag är övertygad om att Claes kommer att bli en stor tillgång för Ahlsell Sverige och koncernen som helhet. Vi ser fram emot att välkomna honom till oss”, säger VD och koncernchef Johan Nilsson.

Frågor med anledning av denna information besvaras av Johan Nilsson, koncernchef, telefonnummer 070 553 28 29, e-post johan.nilsson@ahlsell.se


Ahlsell är det ledande tekniska handelsbolaget i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Ahlsell erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom produktområdena VVS, El och Verktyg & Maskiner. Koncernen har en årlig omsättning om ca 22 miljarder SEK och ca 4 800 anställda.

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript