Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Hur är det att jobba på Ahlsell?

Vi har ställt frågan till våra medarbetare om vad de tycker är det bästa med att jobba på Ahlsell:

 

  • “På Ahlsell kan jag vara mig själv och det är fantastiskt att få tänka med både hjärna och hjärta.”
  • “Glädje, vänlighet och positiv energi – det kommer du långt med på Ahlsell. Stämningen är så god att till och med kunderna vill jobba här.”
  • “Friheten under ansvar är enorm på Ahlsell och jag är stolt över allt jag lärt mig under tiden jag varit här.”

Detta gör oss såklart stolta!

 

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en varm och inkluderande företagskultur som genomsyras av kompetenta kollegor. Eftersom vi hela tiden vill bli bättre idag än igår, kan du vara säker på att lärande och utveckling kommer vara i fokus under din tid hos oss. Vår styrka är att vi finns över hela Sverige, du får därmed ett brett spektrum av kollegor med bred kompetens som du alltid kan luta dig emot. Vårt medarbetarlöfte lyder: Den bästa tiden i ditt arbetsliv. Det hoppas vi du kommer få hos oss på Ahlsell!

 

Beroende på vilken roll du har inom Ahlsell finns olika typer av förmåner och villkor. Under din rekryteringsprocess hos oss är du alltid välkommen att fråga vad som gäller för just din eventuella framtida roll.

 

Vill du också Hoppa på Ahlselltåget?: Hoppa på Ahlselltåget! - YouTube

Ahlsell är ett Karriärföretag 2024

 

Vår medarbetares utveckling är och förblir en prioritet för oss. Därför är det fantastiskt roligt att vi återigen tilldelats denna utmärkelse. Ett utdrag ur motiveringen lyder:

 

"Med fokus på att ständigt utveckla och stödja sina anställdas kompetens skapar Ahlsell en plats där mångfald och innovation uppmuntras. Dess dedikation till att leverera högkvalitativa lösningar till sina kunder gör Ahlsell till en attraktiv arbetsgivare som inspirerar till professionell tillväxt och personlig utveckling."

Våra funktioner

Försäljning/Butik

Är du intresserad av att få vara en del av Sveriges största säljorganisation och ge kundservice i världsklass? Här hittar du alla våra roller kopplat till säljorganisationen som t.ex butikssäljare, innesäljare, utesäljare och säljchefer.

Produkt/Inköp

Om du är intresserad av att jobba med och utveckla vårt produktsortiment till nya höjder finns det massor av spännande tjänster som produktspecialist, specialistsäljare, KAM, produktchefer och marknadschefer.

Stödfunktioner

Här finns många spännande roller kopplade till våra centrala funktioner. Som till exempel produktionsledare, affärssupport, projektledare, HR-roller, ekonomi, administration och kommunikatörer.

Logistik

Vi bygger en logistik i världsklass! Här finns roller som exempelvis automationsexperter, lagerarbetare, teamledare, produktionsutvecklare och automatiseringsexperter.

Digital/IT

På Ahlsell har vi höga ambitioner med vår digitalisering – vi vill erbjuda den bästa digitala upplevelsen för vår kundgrupp i deras vardag på alla våra marknader. Vår digitala avdelning har vuxit sig stor under de senaste åren och består bland annat av UX designers, utvecklare, arkitekter, webbanalytiker och data scientists.

Hållbarhet

Vår vision är att bygga ett mer hållbart samhälle, i vårt hållbarhetsteam har vi roller som hållbarhetsutvecklare, hållbarhetsstrateger och hållbarhetsanalytiker.

Träffa våra medarbetare

Eftersom alla våra medarbetare är lika viktiga vill vi att du ska lära känna dem lite bättre. Det är dessutom en av de viktigaste faktorerna för att man ska trivas på sitt jobb att man har trevliga kollegor. 

Upptäck mer

Är du vår nya kollega?

För att uppfylla våra kunders önskningar och förväntningar behöver vi medarbetare med ett brett spektrum av kunskapsområden, erfarenheter och bakgrund. Delar du vårt intresse för att möta kunders olika behov, göra det lilla extra och ha stor möjlighet att påverka ditt arbete? Vill du jobba med kvalitet och service samtidigt som du gör vardagen lite enklare för våra kunder? Då kanske du är vår nya kollega?

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript