Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2023-10-23

Ahlsell utökar sitt samarbete med Peab

Sedan tidigare har Ahlsell ett nordiskt samarbete med Peab som omfattar järnhandelsvaror, betongkomplement, beslag och personligt skydd. Samarbetet utökas nu till att även omfatta VA-material och geotextil för 3 år framåt.

- Vi är både stolta och glada över att ha fått Peabs förtroende att nu även försörja deras projekt med VA-material och geotextil. Ahlsell har tidigare levererat en del VA-projekt till Peab och vi ser det utökade avtalet som ett kvitto på vårt framgångsrika samarbete, säger Jörgen Setterstig, KAM på Ahlsell och ansvarig för avtalet med Peab.

Bakom det nya avtalet med Peab ligger ett gediget arbete där många faktorer har utvärderats, bland annat Ahlsells arbete med miljö och hållbarhet, teknisk support och säljstöd, digitala verktyg, leveranssäkerhet och givetvis även kostnadsnivå.

- Vårt utökade samarbete med Ahlsell ger oss synergier med andra sortiment och är ett led i vårt arbete med att ytterligare utveckla och förstärka vårt erbjudande. Det gör att vi kan optimera och styra sortimentet framåt. Viktiga aspekter är stort produktsortiment, bra priser, hög kvalitet och leveransprecision med fortsatt fokus på hållbarhetsfrågor, säger Johan Zahlbruckner, inköpschef på Peab Anläggning.

Att bygga ett mer hållbart samhälle är en ambition som delas av både Ahlsell och Peab och som även speglas i avtalet.

- Vår målsättning är att möta kundernas behov på ett hållbart och kostnadseffektivt sätt och det utökade avtalet med Peab visar att vi är på rätt väg. Möjligheten att få arbeta nära våra kunder ger oss kunskap om deras utmaningar, vilket sporrar oss att utvecklas ytterligare, säger Lars Andersson, divisionschef VA & Mark på Ahlsell.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Jörgen Setterstig, KAM, Ahlsell Sverige AB
jorgen.setterstig@ahlsell.se,

Lars Andersson, divisionschef VA & Mark, Ahlsell Sverige AB
lars.r.andersson@ahlsell.se

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra våra professionella kunders vardag enklare. Med en omsättning på ca 50 miljarder SEK, ca 7 500 medarbetare, över 300 butiker och fyra centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök www.ahlsell.se

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript