Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2015-11-26

Ahlsell köper Verktygshuset i Kiruna AB

Verktygshuset i Kiruna är ett lokalt grossistföretag med etablering i Kiruna. Bolaget säljer ett brett sortiment av verktyg, maskiner, personlig skyddsutrustning och förnödenheter. Omsättningen är ca 50 MSEK. Ahlsell har sedan tidigare verksamhet i Kiruna.

Med förvärvet av Verktygshuset stärker vi vår position och profil i regionen och det ger oss nya möjligheter att utveckla vårt erbjudande till såväl Verktygshusets som Ahlsells kunder säger koncernchef Johan Nilsson.

Verksamheten kommer drivas vidare i nuvarande lokaler och med nuvarande namn. Frågor med anledning av denna information besvaras av Johan Nilsson, koncernchef, telefon 070-553 28 29, e-post johan.nilsson@ahlsell.se.

Ahlsell är det ledande tekniska handelsbolaget i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Ahlsell erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom produktområdena VVS, El och Verktyg & Maskiner. Koncernen har en årlig omsättning om ca 22 miljarder SEK och ca 4 800 anställda.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript