Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vattenförsörjning

Det finns flera hot mot vårt vatten. Några av de utmaningar som vi står inför handlar om övergödning av sjöar, svårnedbrytbara och farliga ämnen i vattendrag, vattentäkter som förorenas och vattenbrist som följd av klimatförändringarna.

  • Klimatförändringar: Skyfall, höga vattenflöden, översvämningar, värmeböljor och periodvis torka utmanar stabiliteten i vattenförsörjningen.
  • Demografiska faktorer: Urbanisering ställer krav på högre kapacitet samtidigt som områden med krympande befolkningsunderlag medför nya förutsättningar för leveransen. Vi blir också allt fler som ska dela på vattnet.
  • Underhållsbehov: Stora delar av den svenska VA-infrastrukturen anlades under mitten av 1900-talet. Nu är både ledningsnät och anläggningar slitna och behöver rustas upp, byggas ut och anpassas till moderna krav.

 

Ahlsell har produkterna och lösningarna

Vi har i många år arbetat tillsammans med våra kunder och leverantörer för att hitta de bästa hållbara lösningarna för vår vattenförsörjning. Vi både förstår vad våra kunder behöver, vet vad som krävs och har produkterna som gör jobbet.

Mer hållbara lösningar

Tack vare vår kunskap och produktbredd kan vi hjälpa våra kunder till mer hållbara lösningar. Ta del av olika lösningar som vi gjort för våra kunder nedan.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript