Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Man sorterar varor i butikshyllor

Butik på plats

Tillfällig butik på arbetsplatsen

För att möta era behov kan vi upprätta en tillfällig butik på arbetsplatsen, där själva sortimentet anpassas i förväg utifrån det aktuella projektet.

För att skapa effektivitet i ett större projekt där många entreprenörer är involverade och där projektets karaktär skiftar över tid kan en närbutik vara den bästa lösningen. Tillsammans analyserar vi projektets behov av både produkter och servicenivå.

 

Om den bästa lösningen är en närbutik bygger vi en temporär Ahlsellbutik - en Butik på plats - i en befintlig eller tillfällig lokal.

 

Med ett anpassat sortiment säkerställer vi att kritiska produkter, viktiga förnödenheter med mera alltid finns nära till hands. Vi väljer sortiment från Ahlsells breda produktportfölj och butiken kan vara öppen dygnet runt eller vissa tider. I butiken kan köp självscannas med mobiltelefon och butiken fylls på automatiskt utifrån givna beställningsparametrar. När butiken är bemannad kan den även fungerar som supportcenter för beställning av ej lagerlagda produkter.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript