Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Skåpbil med öppen baklucka vid lagerautomat

Lagerautomater

En lagerautomat som fylls med till exempel förbrukningsvaror hjälper er att skapa ett bättre flöde – och ökar säkerheten.

Varuautomater-puff-834x1260.jpg width=

  • Med hjälp av id-taggar och integrering med befintliga datasystem kvitterar användaren ut produkterna som behövs
  • Rätt person får rätt produkt, vilket ökar den personliga säkerheten
  • Du får full kontroll över förbrukningen och automaten fylls på automatiskt utifrån givna parametrar
  • Tillgängligheten ökar och kostnaderna minskar

När du vill ha full kontroll på förbrukningen och/eller vill ha förrådet där behovet finns med tillgänglighet 24/7 kan en lagerautomat vara rätt lösning. Automaterna finns i olika storlekar och utförande för att passa olika sortiment. De kan även kombineras med till exempel låsbara skåp.

Sortiment och användare administreras i automaternas programvara där du även kan styra vem som får ta ut vilka artiklar. Vanligtvis kan du använda befintliga passerkort, taggar eller liknande för att styra åtkomst till automaten.

Påfyllnadsorder kan skapas automatiskt och skickas elektroniskt direkt till Ahlsell. Påfyllnad av automaten gör du enkelt själv eller med hjälp av extern partner.

Tillsammans analyserar vi behov och hittar både rätt sortiment och bästa modell av lagerautomat.

Påfyllnadsorder kan skapas automatiskt och skickas elektroniskt direkt till Ahlsell. Påfyllnad av automaten är en tilläggstjänst vi kan erbjuda men du kan även välja att göra det själv. Påfyllnadsleveranser sker enligt överenskommen frekvens, dagligen eller vissa utvalda dagar.


 

Enkel tillgänglighet ger ökad säkerhet 

För några år sedan levererade Ahlsell varuautomater till ståltillverkaren Uddeholm. Det visade sig vara en smart investering som ökat tillgängligheten på viktig skyddsutrustning samtidigt som förbrukningen kunnat minskas ordentligt.

– Vi behöver inte göra något alls, mer än att hämta ut den utrustning som vi behöver från automaten. Vi slipper lägga tid på inventering, inköp, leveranser och påfyllnad. Dessutom har förbrukningen minskat rejält. Efter första året hade vi minskat vår förbrukning av handskar med 40 procent, från tidigare 23 000 handskar och 1 miljon kronor. Det motsvarar en besparing på 400 000 kronor. Så investeringen i varuautomaterna betalade sig ganska fort, säger Jessica Lennartsson, inköpsansvarig på Uddeholm.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript