Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Man sorterar saker på lagerhylla

Förrådsdrift Smarta förråd

Snabbt, enkelt och exakt

Med hjälp av våra smarta förrådslösningar kan vi skapa ett helautomatiskt förråd. Det du plockar från hyllan registreras automatiskt och en påfyllnadsorder skapas och skickas digitalt till Ahlsell när lagersaldot nått en förutbestämd nivå.

I vår smarta förrådslösning bygger vi förrådet med vågteknik där vi använder särskilda hyllplan med inbyggda digitala vågar. Viktförändringar, med noggrannhet på 1 gram, registreras som en aktivitet och lagersaldot uppdateras automatiskt i systemets molntjänst.
Hyllplanen finns i fyra varianter, med 1,4,6 eller 8 integrerade vågar. Dessutom finns halv- och helpallsvågar för större produkter eller volymer. Hyllplanen kan placeras på befintlig hyllinredning alternativt så byggs det upp som komplett lösning. Ett smart förråd kan ha obegränsat antal artiklar/vågar.

Vi erbjuder två olika lösningar för Smarta förråd - öppet förråd och kontrollerat förråd:

 

Öppet förråd - så fungerar det

Placera förrådet strategiskt där dina medarbetare enkelt plockar produkterna de behöver utan att behöva identifiera sig. Förbrukningen registreras och systemet skapar automatiskt påfyllnadsorder så att det alltid finns produkter tillgängliga i hyllorna.

Kontrollerat förråd - så fungerar det

Förrådet placeras i lokal dit dina medarbetare får tillträde genom att identifiera sig via det integrerade passersystemet. Medarbetarna plockar produkterna de behöver och vid utpassering kan de kontrollera sitt uttag samt registrera eventuella märkningar. Förbrukningen registreras och systemet skapar automatiskt påfyllnadsorder så att det alltid finns produkter tillgängliga i hyllorna.     

1. Identifiering och inpassering

2. Plocka produkter

3. Godkänn uttag och registrera ordermärkning

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript