Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Arbetsplatsmontage

Du berättar, vi monterar

Låt oss ta hand om monteringen av möbler, utrustning och inredning på din arbetsplats. Tjänsten Arbetsplatsmontage innebär att du får allt inburet och monterat där du vill ha det.

Att byta ut eller uppdatera inredning och utrustning på arbetsplatsen är ofta ett energikrävande projekt som kan vara svårt att få en helhetsbild över. Genom att använda tjänsten Arbetsplatsmontage får du det gjort snabbt och smidigt, utan att vare sig bära eller skruva. Vi hjälper till med leverans, inbärning, montage på plats eller förmonterar när det går. När vi är klara tar vi hand om allt emballage och transporterar bort det som inte ska vara kvar.

Du väljer - vi leverar och monterar

Att bestämma vilka produkter du behöver och vill ha är bara halva jobbet. När det är bestämt tar jobbet med leverans och montering vid. När du använder tjänsten Arbetsplatsmontage löser vi den delen tillsammans med dig. Ofta kan vi förmontera möbler och inredning och leverera till din arbetsplats eller så monterar vi direkt på plats hos dig. Prata med din säljare för att hitta en lösning som passar just din situation.

 

Effektivt, smidigt och transparent

Du kan välja att betala ett fast pris där vi i förhand har kommit överens om vad som ska göras och när det ska vara klart. För ett flexiblare upplägg kan du också välja en löpande kostnad där viss utökning av arbetet kan ske enligt överenskommelse. Givetvis får du allt samlat på en och samma faktura.

 

Rikstäckande proffs

Våra montörer finns utspridda över hela landet och är experter på att montera. Det innebär att du slipper engagera dina medarbetare i arbetet. De kan i stället fokusera på att hålla i gång verksamheten så att det inte uppstår några onödiga och kostsamma avbrott.

 

En hållbar lösning utan några spår

Förutom utrustningen och inredningen som vi monterar lämnar vi inte kvar något som du inte vill ha kvar. Vi tar hand om allt emballage när vi är klara. I de fall du vill kan vi även ta hand om gammal inredning och utrustning.


 

Arbetsmiljön i fokus när Period Pack uppgraderar sitt lager

 

Företaget Period Pack drivs av de två entreprenörerna Amanda Mattsson och Lova Svensson utifrån visionen att mensskydd på toaletter ska vara lika självklart som toalettpapper och tvål. Från Ahlsells sida är vi inte bara glada över att kunna erbjuda Period Packs smarta koncept på våra kundtoaletter. Vi har även haft förmånen att hjälpa Amanda och Lova att utforma en funktionell och ergonomisk arbetsplats som gör deras vardag mer trivsam och hållbar.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript