Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Man framför container utomhus

Container

Placera ditt förråd där du behöver

När du behöver ett extra förråds- eller förvaringsutrymme kan du hyra det för kortare eller längre perioder via din Ahlsellkontakt. Våra flexibla containrar är mer än ren förvaring. Du får ett välfungerande förråd eller lager precis där du vill ha det. Containrarna finns i många storlekar och modeller. Inred som det passar dig: med eller utan belysning, värme eller isolering.

Container med säkerhetslösningar

Till vår containerlösning kan vi erbjuda tillträdesstyrning med hjälp av ID06. Elektroniska lås är ytterligare en möjlighet. Oavsett om containern ska stå vid din anläggning, på arbetsplatsen eller ute i skogen löser vi det.


 

Projektförråd gör Eitechs vardag lite enklare

En Ahlsellbutik i miniformat är kanske bästa sättet att beskriva det projektförråd som vi på Ahlsell har satt upp tillsammans med Eitech i Hudiksvall. Förrådet underlättar vardagen för Eitechs medarbetare som just nu installerar de eltekniska systemen vid om- och tillbyggnaden av stadens sjukhus.

Daniel Åhs är ledande montör på Eitech och uppskattar att han nu slipper inventera och planera för kommande beställningar. Han är tacksam över tidsbesparingen som förrådet innebär både för honom och hans montörer som alltid har tillgång till rätt material och vet var de hittar det.

– Visst kan innehållet i förrådet variera beroende på var i projektet vi befinner oss, men i flera etapper använder vi samma saker. Det kan till exempel vara stegmaterial, konsoler, kabel, kompletteringsmaterial, handskar och skruv. När vi kommer på något som vi behöver under resans gång så ser vi till att lagerlägga det också.


Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript