Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Pump

Pumparna levereras av Fourgroup som har sin verksamhet i Norra Italien. De uppfyller de svenska kraven enligt SS EN 12845 – SS-EN 16925. Pumparna anpassas till reglerna enligt SBF 120 och SBF 501.

Sprinklerpumpen är en enhet som består utav en horisontal tryckhöjningspump tillhörande tryckhållningspump och ett komplett pumpsstyrskåp. Pumpstyrskåpet innehåller styrning av pumpar, felindikeringstablå, larmfördröjningsenhet, temperaturgivare och självtest enligt SBF 501. Styrskåpet har tre utgångar, ett A-larm vid vattenflöde, A-larm pump i drift och B-larm. Av 22 ingångar är 14 st lediga.

Levereras komplett med en excentriskt sugkona och en övervakad avstängningsventil med flänsanslutning. Det finns anslutningsmöjlighet från båda sidor av pumpen. Pumpen är konstruerad för att kunna passera genom en standarddörr, med hjälp av en pallift. Det finns även möjlighet att få hela pumpenheten i färgen röd som ett tillval.

Vid behov av reservpump kan en pumpenhet levereras utan tryckhållningspump.

Kontakta oss för mer information eller offert, ring Mikael Blomgren på 0725336771.


 

Hej, gillar du pumpar lika mycket som vi?
Fyll i formuläret, vi hör av oss innan du hinner säga felindikeringstablå och larmfördröjningsenhet! Nästan iallafall...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript