Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Sprinklerpumpenhet och tank

Vi har utökat vårt sortiment för att kunna erbjuda våra kunder en komplett vattenkälla till era sprinkleranläggningar. Sprinklerpumpenhet med en horisontal tryckhöjningspump tillhörande tryckhållningspump och ett komplett pumpsstyrskåp, samt inbyggt felindikerings skåp, larmfördröjningsenhet mm.

Vattentankarna är platsbyggda och kan monteras i trånga utrymmen och anpassas till rumsstorleken. Dessa går att montera i storlekar 1 och 100 000 kubikmeter. De kan byggas med en höjd av 4 meter i steg om 1 meter och 0,5 meter.

Vad vi kan hjälpa dig med

 

Ett sprinklersystems tillförlitlighet är helt bestående på kapaciteten av vattenkällan. Vattensprinkler kan också var en förutsättning för byggnadens bygglov. Släckvatten kommer från det kommunala vattenledningsnätet och VA verket är enligt lagen om allmänna vattentjänster (2006:4112) inte skyldiga att leverera släckvatten. Om tekniska förutsättningar finns bör de kunna leverera, men kan däremot inte garantera ett visst tryck och flöde.

När den kommunala vattenledningen inte räcker till behövs det kompletteras med pump och tank. Vi kan nu leverera båda lösningarna. När det gäller tryckstegningspump, fullvolym sprinklertank eller tank med automatisk påfyllningsanordning.

Elpump – Fire fighting Unit

 

Sprinklerpumpenhet med en horisontal tryckhöjningspump, tillhörande tryckhållningspump och ett komplett pumpsstyrskåp. Inbyggt felindikerings skåp, larmfördröjningsenhet, temperaturgivare samt självtest. Styrskåpet har tre utgångar, ett A-larm vid vattenflöde, A-larm för pump i drift och B-larm. 22 ingångar av 14 är lediga. Byggda enligt EN 12845 – SS-EN 16925. Pumparna anpassas till reglerna enligt SBF 120 och 501.

Sektionstankar

 

Tanken är godkänd för färskvatten enligt BS EN 13280 (Specifikation för cisterner av glasfiberarmerad plast, tillverkade i ett stycke eller sammansatta av sektioner, för lagring av kallvatten ovan mark) godkänt av WRAS produkt godkännande. Vilket gör att dom är utmärkta för dimsprinkler. Tanken är platsbyggd i sektioner och kan anpassas till rumsstorleken.

 

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript