Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Armeringsskarvar

Ahlsells armeringsskarvar bidrar till optimala lösningar för skarvning och kopplingar av armeringsstänger i betong. Vi erbjuder ett stort lagersortiment för omgående leverans och även specialtillverkning efter önskemål.

Vårt omfattande sortiment passar armeringsstänger med diameter från 10 mm till 40 mm. Vi erbjuder även kamstål i olika kvalitéer, klippta och bockade enligt önskemål, ingjutningsdelar (hona/PSA), anslutningsdelar (hane/TSE), alligatorkopplingar och dubbla skarvmuttrar.

Våra skarvmuttrar är elförzinkade som standard men kan tillverkas i varmförzinkat eller rostfritt syrafast stål. Vi kan även tillhandahålla armeringsskarv med monterad TEC-bricka som studsförankring som ersätter bockad armering. Utöver armeringsskarvar har vi ett stort utbud av lagerförda förtagningsprofiler som förenklar utförandet av gjutskarvar. Vi kan även tillverka specialtyper och skarvjärnslådor som ger stora möjligheter till objektsanpassade lösningar.

Välkommen att kontakta någon av våra specialister för hjälp med ditt projekt. Du hittar även vårt unika och breda produktutbud i vår webbutik.

Populära produkter inom armeringsskarvar

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript