Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Trygg & säker på gården

Vi hjälper dig att förbättra skyddet och öka säkerheten på din gård! Stölder från lantbruk, liksom intrång och skadegörelse, har blivit allt vanligare under de senaste åren. Därför har vi samlat allt du behöver för en säker gård - på ett och samma ställe! Vare sig det handlar om djurstallar, maskinhallar, boningshus eller verkstaden.

Onlineföreläsning om hur du ökar säkerheten på gården!

Att stölder och skadegörelse har ökat beror på att det finns störa värden i lantbruksutrustning vilket gör den eftertraktad. Och som att inte det vore nog oroar sig även många lantbrukare för intrång och skadegörelse.

Vad kan jag som lantbrukare göra?

Det finns mycket du kan göra för att skydda din egendom och öka säkerheten på gården. Och självklart finns vi här för att hjälpa dig att försvåra brottslingarnas vardag!

Våra säkerhetsspecialister här på Ahlsell har tagit fram ett urval av produkter från vårt breda sortiment, som är speciellt framtagna för professionella användare. Det handlar bland annat om inbrottslarm med tillhörande trådlösa och trådbundna detektorer, överfallslarm, smarta kodlås, nyckelförvaring och riktigt effektiva och energisnåla LED-strålkastare. Målet är att du på ett enkelt sätt ska kunna utforma ett skydd av hög kvalitet som fungerar för dina behov och är relevant för den verksamhet som bedrivs på just din gård.


Hitta rätt säkerhetsprodukter för rätt typ av byggnad


Fler tips på hur du förbättrar skyddet och ökar säkerheten

1. Använd överfallsknappar för trygghet i vardagen

Tycker du att det skulle kännas tryggt med personskydd? Då går det att ansluta trådlösa bärbara överfallsknappar med en räckvidd på 700 meter från centralapparaten. Vi tipsar om dessa överfallsknappar från Teletec som enkelt kommunicerar med Neo Larmsysten! Finns både med dubbeltryck och enkel stor knapp.

2. Förvara dina nycklar både smart och dolt

Nyckelboxen Keysafe är en smart lösning för trygg förvaring och inlåsning av nycklar. Boxen rymmer 2 nycklar och manövreras via en mekanisk kodknappsats som varken kräver ström eller batterier, och har väderskydd som tillbehör.

3. Använd kameror för att hålla koll på obehöriga på gården

Vill du kunna upptäcka och spela in obehöriga som vistas på gården? Då kan du montera upp en inspelningsenhet i valfri lokal/lokaler med 4 inne- och utekameror med medföljande kablage. Med systemet Plug'n Play krävs inga installationer, mer än att placera inspelningsenheten på lämplig plats inomhus, ansluta 230V och dra ut medföljande kablar till kameror som ansluts via färdiga kontakter in i respektive kamera. Du kan ställa in kameran så att den bara spelar in vid rörelse. Den kan även anslutas mot app om inspelningsmodulen är ansluten till internet via en Switch/Router. Kameran har även "nattseende" i svart/vitt.

4. Bra belysning räcker långt!

Någonting så enkelt som bra belysning räcker långt i arbetet med att förebygga brott. Ett tips är att montera energisnåla LED-strålkastare med rörelsesensor på lämpliga platser inom gården som ansluts via 230V.

5. Sätt upp skyltar med information om övervakning

Glöm inte att sätta upp skyltar som informerar om att du har inbrottslarm och kameraövervakning på gården då kamerainstallatoner är förenade med upplysningsplikt. Dessutom kan bara vissheten om att det finns larm installerat och kamerar uppsatta räcka för att brottslingar ska hålla sig borta.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript