Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Certifierat montagegods

Många byggnadsprojekt kräver att montagegods, ingjutningsdetaljer och andra betongprodukter är certifierat enligt vissa standarder. För att möta detta behov erbjuder vi specialtillverkning helt utifrån önskemål för såväl prefabindustrin som montageföretag.

Med över 25 års erfarenhet av att tillverka och leverera specialprodukter för montage kan vi säkerställa högkvalitativa lösningar. Vi tillverkar bland annat fogplåtar, håldäcksavväxlingar, dragband och balkongstag, och är certifierade enligt SS-EN-1090-1.

Vi lagerhåller pallningsbrickor, gängstänger, dubb, isoleringsdrev och ingjutningsplåtar. Neoprengummi med hög väder-, olje- och åldringsbeständighet ingår också i vårt sortiment. Vi kan även erbjuda stålbyggnadsskruv i 8.8 FZV med samprovad mutter enligt EN-15048 med 3.1 certifikat.

Allt montagegods sampackas och märks upp enligt önskemål för att underlätta vid montering. Vårt nära samarbete med lokala verkstäder möjliggör snabba och miljövänliga leveranser.

Välkommen att kontakta någon av våra specialister för hjälp med ditt projekt. Du hittar även vårt unika och breda produktutbud i vår webbutik.

Populära produkter inom certifierat montagegods

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript