Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Belysning

Ljus är till för att vi ska kunna se, det ska skapa en bra miljö, trygghet och stämning. Belysningen spelar stor roll för hur vi uppfattar vår omgivning. För att belysningen ska bli effektiv är det viktigt att den planeras utifrån lokalens förutsättningar och användarens behov. Ett bra ljus skapar stimulans och kreativitet. Felaktigt utformad belysning bidrar till trötthet, hälsoproblem samt försämrad arbetsprestation. Följ med oss när vi guidar dig till rätt lösning för dina behov!

Belysning för skolor

Belysning påverkar studieresultat och välmående. Flexibel möblering och jämn belysning behövs i klassrum. Läs mer om hur du kan skapa rätt förutsättningar för inlärning här.

Belysning för fastighet

Belysning i fastigheter påverkar trivsel, välmående och trygghet. Genom smarta LED-ljuskällor kan du uppnå energibesparingar och skapa andra positiva effekter.

Belysning utomhus

Utomhusbelysning har flera aspekter. Faktorer som funktion och trygghet är viktiga men även att skapa mysiga och inbjudande atmosfärer. Vi hjälper dig bli ännu proffsigare när det gäller utomhusbelysning.

Belysning för industri

Industrifastigheters belysning påverkar produktivitet, välmående och säkerhet. Genom till exempel energieffektivisering och smarta LED-armaturer kan energi sparas och produktivitet ökas.

Vi hjälper dig

Belysningsmarknaden genomgår den största förändringen sedan glödlampan. Från traditionell teknik till LED och styrsystem. Vi har kunskapen och resurserna för att tillsammans med dig sätta ihop de bästa belysningslösningarna genom att bistå med produktval, projektering, kalkylering, ljusberäkningar och logistik.

Du kan bland annat få hjälp med:

Produktval

Som kund till Ahlsell får du självklart hjälp hela vägen, från idé till färdigt projekt. Vi samarbetar med de starkaste varumärkena på marknaden och ligger därav alltid i framkant när det gäller ny teknik.

Projektering & rådgivning

Vårt mål som din belysningspartner är att tillsammans utveckla affären och hitta de bästa belysningslösningarna för just er. Därför är det bra om vi kommer in tidigt i projektet och får rätt förutsättningar.

Ljusberäkningar

Belysningsprojektering, där en ljusberäkning ligger till grund för valet av produkter, är en av många tjänster vi erbjuder i syfte att hjälpa dig hitta den bästa lösningen. Vi kan också visualisera en beräkning i nästan samma klass som ett fotografi erbjuder.

Logistik och butik

Med över 130 butiker från norr till söder, 241 000 Kvm lageryta på logistikcenter, 100 000 lagerhållna artiklar, där det rullar 180 lastbilar per dag, så är vi på Ahlsell en logistikpartner i världsklass.

Vill du prata med oss på Ahlsell?

Här hittar du kontaktuppgifter till alla delar i vår organisation. Är du osäker på vart du ska vända dig är du alltid välkommen att kontakta vårt kontaktcenter så hjälper vi dig att hitta rätt. Vi finns här för dig och ser fram emot att höra ifrån dig.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript